Denk mee en geef uw mening over de Woonzorgvisie

Uitnodiging inwonersbijeenkomst Woonzorgvisie
De gemeente Eemsdelta gaat een Woonzorgvisie schrijven. Dit is een visie op wonen, welzijn en zorg. De Woonzorgvisie beschrijft hoe we in de toekomst omgaan met woonruimte, zorg en ondersteuning voor onze oudere en (andere) kwetsbare inwoners. Om tot een goede visie te komen, willen wij u vragen om met ons mee te denken en uw mening te geven. Daarvoor organiseren we drie bijeenkomsten.

Tijdens deze bijeenkomsten geven Wietse Jan van der Werf en Monique Veldt (projectleiders) van de gemeente een toelichting op de Woonzorgvisie die de gemeente gaat maken. Daarna vragen we naar uw mening en ideeën. Dat doen we met behulp van stellingen waarbij we in groepen met elkaar in gesprek gaan

 Data en locaties 
Er zijn drie momenten waarop deze bijeenkomst plaatsvindt: 

  • 14 oktober van 19.30 – 21.30 uur in ASWA, Burg. Klauckelaan 16 in Appingedam 
  • 21 oktober van 19.30 – 21.30 uur in het dorpshuis Bij Jacobus, Borgweg 7/9 in Zeerijp (Deze avond vervalt wegens te weinig aanmeldingen)
  • 23 oktober van 19.30 – 21.30 uur bij Dorpsherberg Lanting, Hoofdstraat 27 in Meedhuizen 

Alle drie de avonden hebben dezelfde opzet. U bent welkom op de locatie of datum dat u het beste past. 

Aanmelden
Wilt u bij één van deze avonden aanwezig zijn? Dat kan door te mailen naar ellen.houkes@eemsdelta.nl onder vermelding van aantal deelnemers en de avond waarvoor u zich aanmeldt. Aanmelden kan tot 9 oktober.

We zien u graag!

Gemeente Eemsdelta
(via dorpsbelangen Spijk)

Dorpsagenda