Terugblik op een geslaagde tuinfair 2024

Afgelopen zaterdag (21-9-) was het weer tijd voor de jaarlijkse fruitpers dag met tuinfair in de tuin aan de nesweg 2 te Spijk.

De weergoden waren ons heel goed gezind, waardoor we de hele dag met een heerlijk zonnetje de verschillende waren aan de man konden brengen. De kaarsen (handgemaakt van bijenwas), appelsap, sieraden, feeënlampen, honing en cadeauartikelen namen dan ook gretig aftrek, waarbij de bezoeker onder het genot van een kopje koffie met taart/cake of een broodje hamburger even kon genieten van het heerlijke weer.

Ook werden er weer vele kilo’s appels, peren en druiven tot sap geperst en kregen we een bezoekje van het lokale radiostation, omroep Eemsdelta waar we live in de uitzending even kort mochten vertellen over de activiteiten in Spijk. We kijken dan ook wederom weer terug op een geslaagde fair!

Mocht u het nou gemist hebben, geen nood volgend jaar op zaterdag 20 september vindt alweer de 7de tuinfair met fruitpers dag plaats in de tuin aan de Nesweg en de aankomende weken zal het appelsap (bij goed weer) te koop zijn aan de weg, voor € 6.50 per pak.

M.v.g.
Fam. Kroeze

Dorpsagenda