VV Poolster gaat oud papier ophalen in Spijk

Voetbalvereniging Poolster zal vanaf nu het ophalen van oud papier in Spijk gaan verzorgen, nadat de school hiermee is gestopt. Dit betekent dat het oud papier in ons dorp nog steeds door vrijwilligers wordt opgehaald en de opbrengsten ook ten goede komen aan een Spijkster organisatie. Een voorwaarde vanuit de voetbalvereniging was om het ophalen van oud papier te verplaatsen naar een doordeweekse avond, tussen 18:00 en 22:00 uur.

De gemeente heeft goedgekeurd dat we vanaf 2025 op woensdagavond oud papier mogen ophalen. Helaas kan dit vanwege logistieke redenen in 2024 nog niet worden aangepast. We doen ons best om op de reeds vaststaande data in 2024 het oud papier in Spijk door de leden en vrijwilligers van v.v. Poolster te laten ophalen!

Ophaaldagen 2024 van 8:30 tot 12:30 uur:
17 augustus
28 september
9 november
21 december

Wilt u graag meehelpen of heeft u vragen of opmerkingen over het ophalen van oud papier in Spijk, stuur dan een e-mail naar oudpapier@vvpoolster.nl.

Qua plaatsen van de container verandert er niets. Hierbij nog een kleine herinnering:
Plaats de containers op de gebruikelijke containerverzamelplaatsen, waar u normaal uw groene (gft) en/of grijze (huishoudelijk afval) containers zet. Zorg ervoor dat de oud papier container met de handvaten en wielen naar de straat is gericht, zodat de lopers de container gemakkelijk naar de vuilniswagen kunnen trekken. Bewoners van ‘t Loug: zet uw containers aan de Hoofdweg Zuid (hoek ‘t Loug), Spaarbankweg of Achteromweg, aangezien de vuilniswagen niet op ‘t Loug mag komen.

Het oud papier wordt elke 6 weken opgehaald.

Voetbalvereniging Poolster
André van Gennip

Dorpsagenda