Wie gun jij de waarderingsprijs Eemsdelta

Elk jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie wordt de waarderingsprijs Eemsdelta uitgereikt. Als inwoner kun je een inwoner, organisatie of ondernemer nomineren.

Wie gun jij de waarderingsprijs?
Ken jij een of meer inwoners, een organisatie of een ondernemer die zich op een positieve manier hebben ingezet voor onze gemeente? Pak je kans en nomineer die inwoner(s), organisatie of ondernemer voor de waarderingsprijs!

Wat is de waarderingsprijs?
De waarderingsprijs is een blijk van waardering die aan inwoners, organisaties en ondernemers wordt uitgereikt. Zij hebben zich ingezet voor het positieve imago van onze gemeente. De prijs bestaat uit een trofee en een oorkonde. De uitreiking is elk jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Eemsdelta. Als inwoner van de gemeente Eemsdelta kun je een of meer inwoners, een organisatie of een ondernemer voordragen voor de prijs. Een adviescommissie adviseert aan de burgemeester en wethouders wie de waarderingsprijs krijgt toegekend. Deze adviescommissie bestaat uit mensen met verschillende maatschappelijke achtergronden.

Hoe kun je iemand nomineren?
Op de pagina over de waarderingsprijs vind je de spelregels voor het nomineren. Ook vind je hier een formulier waarmee je iemand kunt nomineren. Vul je het formulier liever op papier in? Haal het nominatieformulier dan af bij de balies van de gemeentehuizen in Appingedam, Delfzijl en Loppersum. Of bel naar 14 0596, dan sturen we het nominatieformulier naar je toe. Geef je nominatie vóór 1 november 2023 aan ons door. Klik hier voor meer info.

Gemeente Eemsdelta

foto: Kira Hoffmann via Pixabay

Dorpsagenda